Rezervari: 0729 881 010

Momente unice intr-un  ambient  rafinat și sofisticat, pe malul Mării Negre -  este ceea ce vă propune restaurantul Osteria D`Italy situat în stațiunea Mamaia. O masa perfectă cu preparate specifice bucatariei italiene și un vin bun, definesc un concept nou pe care restaurantul îl propune în acest an clientilor săi. Vă invităm să descoperiți plăcerea de a savura cele mai bune preparate din carne de vită, cele mai variate antreuri, paste si deserturi italiene.

 

Orice preparat servit va fi acompaniat de vinul perfect pe care il puteti alege din gama completa pe care Osteria d’Italy o propune clientilor sai. Vinurile celor mai recunoscuti producatori din Peninsula dar si diferite sortimente de grappa pot fi acum savurate doar la Osteria d’Italy.

Daca experienta culinara de la Osteria d’Italy v-a impresionat si doriti sa realizati o masa unica la dvs acasa, puteti achizitiona produsele dorite chiar de aici. Stim cat de importante sunt momentele speciale din viata dvs. si cadourile pe care doriti sa le oferiti persoanelor dragi; de aceea, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere. 

 

Atmosfera intima, design unic, stil, traditie si originalitate – acestea sunt caracteristicile noului concept Osteria d’Italy.