Rezervari: 0729 881 010
FUSILLI CU BRANZA PROVOLONE

O rețetă pentru două persoane, ușoară și savuroasă, ce se prepară în mai puțin de 30 de minute și care se poate asocia foarte bine cu un vin alb. Vin și ingrediente ce le puteți găsi la Bottega.


Ingrediente

180gr branza Auricchio Sharp Provolone

400gr fusilli integrale Delverde

150gr bob decojit

20 rosii proaspete

ulei de masline extra-virgin Inprivio

busuioc si ierburi aromate

ceapa verde

sare si piper


Se taie ceapa verde si se soteaza in ulei Inprivio, peste care se adauga bobul, sare, piper si o lingura de apa in care s-au fiert pastele. Se storc rosiile iar sucul se amesteca cu un pic de ulei Inprivio, sare, piper, busuioc si ierburi aromatice. Se fierbe pasta creata si se toarna peste bob impreuna cu un polonic de suc de rosii crud. Totul se bate la foc mare impreuna cu jumatate din branza Auricchio rasa.

Serviti pastele pe pat de piure de rosii si bob, peste care se pune si restul de branza rasa.

Pofta buna!

inapoi la retete